Землянківська ЗОШ I-III ступенів імені народної артистки України Р.П.Кириченко
Меню сайту
Категорії розділу
Відеоновини [13] Новини [80]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 7 » 1 вересня 2016 року
23:37
1 вересня 2016 року

Ми всі одна велика родина. Ми – брати і сестри не по крові, а по духу. А ця школа – наша мати, що нас ростить, навчає, виряджає на незвідані шляхи-дороги, а потім чекає, щоб порадіти нашим успіхам і поспівчувати, коли трапляються невдачі. Ось і сьогодні школа світиться щастям, бо на її поріг вернулися діти. Закінчилося ще одне сповнене веселощів і радості літо. Якби не впертий календар, то ми б і не повірили в це, адже зелень на деревах ще така свіжа, а небо таке пронизливо синє і високе. І лише замріяні вечори, напоєні сяйвом осінніх зірок, підтверджують правоту календаря. А отже, настав час вирушати в нову захоплюючу мандрівку дивовижною країною знань.

Мов одна родина наші вчителі

Добрими очима нас стрічають

І пливуть тихенько наші дні шкільні

Непомітно всі ми виростаємо....

Позивні... Ведучі свята Ковнір Анастасія та Крук Максим оголошують початок. Звучить гімн України у виконанні нашого співочого соловейка Мишкова Владислава. Сьогодні ще багато пісень він подарує гостям, присутнім на святі Першого дзвоника.

В силу сьогодення не кожному громадянину вдається похизуватися тим, що він себе може назвати справжнім патріотом своєї країни. Дорослим важко зрозуміти деякі речі, вчинки, правильно зважувати всі "за" та "проти". Чого не скажеш про нашій діітей.. Кожен учень нашої школи просто випромінює любов до своєї держави, патріотизм, і дійсно старшому поколінню є чого навчитися в своїх дітей. Прикладом цього стала пісенно-танцювальна композиція "Заспіваймо пісню за Україну", яка розчулила серця всіх присутніх.  

Під звуки Козацього маршу найстаршим учням школи, учням 9 класу,  випала велика честь винести Державний Прапор України.

Не хочеться говорити про сумне, але не можна не згадати воїнів, що саме зараз воюють за єдність країни. На полі битви – захисники, воїни. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя, захищають неньку Україну. На святі присутні і наші воїни АТО. Зі словами вдячності учні подарувати їм квіти та пісню. 

Розквітають посмішки навколо, 
Радісно луна веселий сміх.
Це моя найкраща школа 
Зустрічає школярів своїх.

На стилізованій сцені - найменші - учні 2 класу. Розповідають вірші, співають пісні. 

На нашому святі присутні гості - представник народного депутата Костянтина Жеваго , який зі словами привітання звернувся до учнівського та педагогічного колективів.

І ось нарешті - Перший дзвоник, який пролунавши, запросив учнів на Перший урок. Виконуюча обов'язки директора школи Мишкова Тетяна Олександрівна запросила всіх присутніх до школи, яким була проведена екскурсія оновленими,після ремонтів, шкільними коридорами, класами, приміщеннями.

До уваги було преставлене шкільне Родовідне дерево, яке було виготовлене вмілими руками вчителів. Протягом літа була проведена титанічна праця, аби 1 Вересня представити на огляд цей  проект "І буде сильним і могутнім Родовід".

Побажаємо в новому навчальному році вчителям терпіння, творчості, наснаги, сили та здоров'я, а учням - світлого  майбутнього, вдало оволодівати знаннями та не лінуватися.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 300 | Додав: Tanyxastar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ми в соцмережах
Пошук
Наші відвідувачі
Архів записів
Співає Р.Кириченко
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Новини освіти