Землянківська ЗОШ I-III ступенів імені народної артистки України Р.П.Кириченко
Меню сайту
Категорії розділу
Відеоновини [13] Новини [80]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 19 » 1 вересня - День знань
23:44
1 вересня - День знань

Свято Першого дзвоника

      Перше вересня –  особливе свято  мудрості, доброти і людяності.

     З величезним нетерпінням чекала шкільна родина Землянківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім..народної артистки Р.П.Кириченко Свято  Першого  дзвоника. Та з особливим хвилюванням готувалися до свята першокласники. Зрозуміло, вони тепер не малюки, а школярики, частинка шкільної дружної родини.

На жаль, погода не подарувала теплої,  сонячної  вересневої години, тож святкове дійство проходило у Землянківському будинку культури.

     Ось прозвучали позивні, на сцену вийшли ведучі  Владислав Мишков та Анастасія Ковнір.  Прекрасні  душевні слова  про школу, неповторний світ дитинства налаштували шкільне товариство і гостей на відповідний лад.

    Урочисто внесли прапор. Пролунав гімн України.

Вшанували пам'ять  нашої Берегині Раїси Панасівни Кириченко, пречудової людини, перед  Чураївною  будемо у великому боргу  за  турботу, допомогу, піклування, наставництво.  Пом’янули земляків, які віддали своє життя у роки Другої світової війни. Поклали квіти до меморіалу Небесної сотні. Вшанували пам'ять воїнів АТО, котрі пожертвували своїм життям за мирний ранок сьогодення.

    Композицію «Захисники України» подарували  глядачам  Владислав Мишков,  Богдан Войцешко. Зворушлива  пісня  «Україна-мати» прозвучала у виконанні Валерії Мишкової.

Словами привітань та побажань до всіх присутніх звернулася директор школи Тетяна Мишкова та запросила до слова голову сільської ради Андрія Черепа та представника Полтавського гірничо-збагачувального комбінату Юрія Нестеренка.

Та життя триває, діти зі щирими посмішками приготувалися до несподіванок та палких привітань, нових вражень та радісних хвилин. Розпочали подію першовересневого свята гомінкі й  непосидючі першокласники. Для них вперше задзвенів  шкільний дзвоник, який покликав  у незвідані світи. А добрий наставник, ще юна перша вчителька Анастасія Костиренко допоможе полинути у неповторну цікаву країну Знань , подарує тепле лагідне слово, доброту і турботу, які  закарбуються на все життя у серцях малих школяриків. До вітань першокласників цінними подарунками приєдналися народний депутат Костянтин Жеваго та директор АФ «Землянки» Олександр Яроцький.

Чудові пісні «Школа,школа, школа», «Змінити все», «Світ шкільний», «Материнська любов» подарували учні 4 класу, Анастасія Ковнір, Владислав Мишков.

Не обійшлося свято без прем’єри, танець шкільного колективу «Джаз бенд» завершив міні-концерт.

   Пролунав  гімн  України. Урочисте винесення прапора.

Школа вже зачекалася радісної дітвори, відкривала  гостинно свої  двері.

Директор школи Тетяна Мишкова щиро подякувала  вчителям  таучням за допомогу в підготовці Свята Першого дзвоника. 

Категорія: Новини | Переглядів: 304 | Додав: Tanyxastar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ми в соцмережах
Пошук
Наші відвідувачі
Архів записів
Співає Р.Кириченко
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Новини освіти