Землянківська ЗОШ I-III ступенів імені народної артистки України Р.П.Кириченко
Меню сайту
Категорії розділу
Відеоновини [13] Новини [80]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 6 » Фестиваль української пісні "Память бережуть роки"
20:17
Фестиваль української пісні "Память бережуть роки"

   

28 квітня 2018 року учень нашої школи, наш соловейко, Мишков Владислав, був запрошений на Всеукраїнський фестиваль української пісні "Память бережуть роки", присвячений памяті народної артистки України Р.П.Кириченко, що проходив у сільському будинку культури у селі Денихівщина Тетіївського району Київської області. А все почалося з того, що 20 квітня до нашого краю завітали гості: український композитор - пісняр, автор музики до поезій Вадима Крищенка, Дмитра Луценка, виконавцями яких була Раїса Кириченко Леонід Матвійович Нечипорук із дружиною Людмилою та організатор фестивалю Ярослав Гавюк. Гості проїхали туристичним маршрутом, побували у музеї-садибі "Мамина вишня", на могилі співачки і, звичайно, в школі та музеї - садибі "Світлиця Р. Кириченко". Окрім відвідування музею, гостям була проведена екскурсія по школі. Приємними враженнями від побаченого ділилася Людмила Нечипорук та Леонід Матвійович.

І вже через тиждень на гостині до Київського краю завітала і наша делегація: Галина Василівна Миколаєнко, двоюрідна сестра Р.Кириченко, Андрій Вікторович Череп, сільський голова, Тетяна Олександрівна Мишкова, директор школи та учасник фестивалю, що представляв Глобинський край та Землянківську школу - Мишков Владислав.

Владислав був учасником першої вікової категорії, виконував пісні: "Хата моя біла хата" та "Гей соколи" і що саме приємне, став переможцем у своїй номінації. 

Фестиваль проходив за підтримки Міністерства культури України, депутата Київської обласної ради Олега Вікторовича Балагури. 

Переможці фестивалю нагороджувалися дипломами та грошовими винагородами.

Але хочеться висловити подяку  Михайлу Миколайовичу Лопушенку, директору СФГ "Граніт", нашому сердечному другу, меценату нашого краю, за постійну підтримку та за сприяння в участі у цьому фестивалі.

 

 

Категорія: Відеоновини | Переглядів: 491 | Додав: Tanyxastar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ми в соцмережах
Пошук
Наші відвідувачі
Архів записів
Співає Р.Кириченко
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Новини освіти