Землянківська ЗОШ I-III ступенів імені народної артистки України Р.П.Кириченко
Меню сайту
Категорії розділу
Відеоновини [13] Новини [80]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 22 » Місячник боротьби зі СНІДом
01:35
Місячник боротьби зі СНІДом

В термін з 1 листопада до 1 грудня 2016 року   учні нашої школи долучилися до проведення Всеукраїнського місячника боротьби зі СНІДом. В ході проведення цього міячника було проведено ряд виховних годин класними керівниками під гаслами: " Скажемо СНІДу - НІ!", "ВІЛ - СНІД", "Реальність та міфи про страшні хвороби". Вчителем української мови та літератури Потабрик Ганною Іванівною були проведено контрольні твори для учнів старших класів. Учні початкових класів із класоводами  організували виставку "Ми за здоровий спосіб життя". Учні 9 класу виготовили санітарні бюлетені "Наркоманія - перший крок до СНІДу". Мишкова Тетяна Олександрівна провела відкриту виховну годину "Здоров'я молоді України. ВІЛ\СНІД. ІПСШ: шляхи передачі та методи захисту. Протидія стигні й дискримінації ВІЛ - інфікованих", на якій були оговорені шляхи зараження хворобою, висвітлена страшна статистика хворих на СНІД, переглянуто декілька відеороліків. По закінченні виховної години Тетяна Олександрівна провела анкетування учнів "Що я знаю про СНІД?". 

Завершився місячник 1 грудня проведенням круглого столу "1 грудня - День боротьби зі СНІДом". Учні разом із вчителями брали участь в обговоренні тематичних питань та розглядали складові здорового способу життя. Як завершальним етапом круглого столу, всі учні взяли участь у КТС, разом з класними керівниками виготовили плакати під назвами: "Молодь обирає здоров'я", "Скажемо СНІДу - НІ!", "В здоровому тілі - здоровий дух", "Відкрий свої очі - захисти себе від ВІЛ". 

Символом 1 грудня є Червона стрічечка. В цей день носять стрічки небайдужі люди до ВІЛ-інфікованих, цей день вважається Днем порозуміння з ВІл-інфікованими. Не залишилося і в нашій школі байдужих. Стрічечка майорила з грудей в кожного. І нехай з кожним роком ми будемо лише говорити про ці страшні хвороби "заочно", і статистика нехай з кожним роком "замовкає", а не "кричить" про все більші жертви.

Більше фото переглядайте в фотоальбомах.

Категорія: Новини | Переглядів: 371 | Додав: Tanyxastar | Теги: виховна година, школа, червона стрічка, санітарний бюлетень, СНІД | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ми в соцмережах
Пошук
Наші відвідувачі
Архів записів
Співає Р.Кириченко
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Новини освіти