Землянківська ЗОШ I-III ступенів імені народної артистки України Р.П.Кириченко
Меню сайту
Категорії розділу
Відеоновини [13] Новини [80]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 20 » Молоді педагоги - сучасне майбутнє та якісна освіта
23:05
Молоді педагоги - сучасне майбутнє та якісна освіта

Землянківська школа виховує молодих професійних,

сучасних педагогів

Цей рік в нашій школі як ніколи поповнився молодими спеціалістами, нашими випускниками Роман Мариною Олександрівною, вчителем початкових класів та Костиренко Анастасією Сергіївною, також вчителем початкових класів.  Якщо говорити, про Марину Олександрівну, то це вже вчитель який має досвід роботи, вона впевнена в собі та своїх силах, працьовита, толерантна, доброзичлива. Такі ж самі якості має і Анастасія Сергіївна, але їй бракує трішки досвіду роботи. Бо працює перший рік, якщо бути точною, третій місяць.

На допомогу молодому спеціалісту завжди готові прийти усі вчителі нашої школи. Наставником Анастасії Сергіївні призначена вчитель початкових класів, вчитель вищої категорії Рясна Ольга Василівна. На попередньому засіданнішкільного методичного обєднання вчителів початкових класів  затверджений план роботи «Школи молодого вчителя».

І цей план поступово почав реалізовуватись.  Анастасія Сергіївна вже провела два відкритих уроки: з читання та природознавства. На уроках Анастасія Сергіївна застосовувала різноманітні форми та методи роботи, інтерактивні технології, ігрові ситуації, багато наочності, на уроці природознавства дітки проводили досліди з водою на розчинність в ній речовин. Анастасія Сергіївна має добру фахову підготовку, на уроках створює доброзичливу атмосферу та довірливі стосунки із учнями, консультує діток,  є добрим їх наставником.

Не дивлячись на малий термін роботи класоводом, Анастасія Сергіївна вже користується авторитетом, повагою, не лише серед учнів, а й батьків.

Категорія: Новини | Переглядів: 264 | Додав: Tanyxastar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ми в соцмережах
Пошук
Наші відвідувачі
Архів записів
Співає Р.Кириченко
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини освіти