Землянківська ЗОШ I-III ступенів імені народної артистки України Р.П.Кириченко
Меню сайту
Категорії розділу
Відеоновини [13] Новини [80]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 8 » Покровонько, покровонько, покрий мені головоньку
00:39
Покровонько, покровонько, покрий мені головоньку

 

14 жовтня - в с.Землянки на Глобинщині традиційно свято Української пісні.

Сонячний погожий день... І знову на батьківщину Раїси Кириченко зїжджаються почесні гості: представники з інших районів, представники районної газети "Зоря Придніпров'я", заступник голови Глобинської РДА Іванченко Валерій Петрович, голова Землянківської сільської ради Череп Андрій Вікторович та незрівнянна поетесса, громадський діяч, автор слів пісні "Я козачка, твоя" - Надія Галковська. 

Зустріч гостей починається як завжди: село корещина, маленька краплиночка на карті, садиба, Покровська церква та цвинтар....

А біля школи на гостей чекають вихованці Землянківської ЗОШ, що носить ім'я величної співачки. Памятну лінійку на подвір'ї школи у підніжжя пам'ятника Раїси Кириченко проводить в.о.директора школи Мишкова Тетяна Олександрівна. Не потрібно багато слів, трепетно, із болем у голосі виступають учні.

Уклін тобі, Перлино України

За неповторний, невмирущий спів

Прийми ці квіти, Берегине

Як пам'ять тих, хто так тебе любив...

А у місцевому будинку культури за сприянням районного  керівництва  директор Велико-Кринківського будинку культури Віктор Нестеренко із чарівною помічницею оголошують Фестиваль Української пісні "Я в серці маю те, що не вмира..."

По праву розпочинають концерт вихованці Землянківської школи. Мишков Владислав виконує пісню - реквієм "Чураївна", яка не залишила байдужого нікого, хто був присутній у залі. Тетяна Мишкова зі сцени оголошує виступи діток: пісенно-танцювальна композиція "Заспіваймо пісню за Україну", гурт "Калинонька" із піснею "А ми дівчата з України", Вишкварок Анастасія учениця 7 класу виконала "Молитву за Україну".

У Фестивалі української пісні брали участь і наші дітки : Мишков Владислав із піснею "Хата моя, біла хата" та Мишкова Валерія із піснею "Я козачка твоя".

 

 

Більше фотографій можна переглянути у Фотоальбомі.

Категорія: Новини | Переглядів: 486 | Додав: Tanyxastar | Теги: школа, виступ дітей, концерт, Україна, молитва за Україну, покрова, фестиваль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ми в соцмережах
Пошук
Наші відвідувачі
Архів записів
Співає Р.Кириченко
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Новини освіти