Землянківська ЗОШ I-III ступенів імені народної артистки України Р.П.Кириченко
Меню сайту
Категорії розділу
Відеоновини [13] Новини [80]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Жовтень » 1 » Тиждень книги
21:43
Тиждень книги

"Немає сили могутнішої, ніж знання: людина, озброєна знаннями, - непереможна" - під таким гаслом бібліотекар школи Рева Алла Павлівна провела невеличкі заходи для учнів школи. Всі мали змогу доторкнутися до таємничого світу бібліотеки.

Учнів початкових класів зацікавив чарівний світ українських казок, а хлопці помріяли про блискуче спортивне майбутнє. Запрацювала для малюків і "Книжкова лікарня": відремонтовані та полагоджені книжечки знову закрасувалися на полицях. А за гарно пророблену роботу кожен отримав цікаву книжечку в дарунок.

Для учнів середніх класів пройшла змістовна та цікава екскурсія бібліотечної виставки " Шевченкове слово в віках не старіє..." та огляд картотеки художньої літератури в якій оспівується краса та неповторність рідного краю.

Матеріали пошукового загону "Пам'ять" розглянули та впорядкували учениці 11 класу. Раніше зібрана інформація про роки Голодомору на територіях наших сіл та роки Великої Вітчизняної Війни зайняла почесне місце серед виставочних експозицій бібліотеки. Звичайно, зараз можна завантажити й купити майже будь-яку книгу, але!

По-перше, усіх книг не купиш, а в бібліотеці їх можна взяти абсолютно безкоштовно.

А по-друге, в бібліотеці є особлива, чарівна «книжкова» атмосфера, яка об’єднує однодумців. Такими однодумцями сьогодні стали і наші вихованці. Дякуємо Аллі Павлівні за проведені заходи. Бажаємо, щоб двері нашої бібліотеки не зачинялися від відвідувачів, а електронні версії книжок замінили книги-оригінали з якими залюбки будуть ознайомлюватися наші читачі.

Категорія: Новини | Переглядів: 91 | Додав: Tanyxastar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ми в соцмережах
Пошук
Наші відвідувачі
Архів записів
Співає Р.Кириченко
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Новини освіти