Землянківська ЗОШ I-III ступенів імені народної артистки України Р.П.Кириченко
Меню сайту
Категорії розділу
Відеоновини [13] Новини [80]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 20 » В Землянківській школі триває місячник боротьби зі СНІДом
23:39
В Землянківській школі триває місячник боротьби зі СНІДом

В Землянківській школі триває місячник боротьби зі СНІДом

 Ми зараз всі живемо в сучасному суспільстві, суспільстві інформаційних технологій, в суспільстві, в якому шалено розвивається кібернетика та робототехніка, але на жаль, поряд з цим нікуди  не зникають віруси, хвороби. Вони постійно чатують на нас. Кожного року ми спостерігаємо над статистикою розповсюдження страшного вірусу ВІЛ, і вона не втішна. Все більше і більше людей не взмозі боротися із недугою. І головною задачею вчителів є застереження молодого покоління від помилок, що можуть стати фатальними.

В ході проведення Місячника учні із вчителем української мови та літератури Ганною Іванівною написали диктанти " Як вберегтися від ВІЛ\СНІДу!".

Класні керівники та класоводи початкових класів провели інформаційні хвилинки, на яких мова йшла про здоровий спосіб життя.

1 грудня, в день Міжнародного порозуміння з ВІл-інфікованими, для учнів була проведення година спілкування - квест. В ігровій формі "Група ризику "учні вкотре переглянули шляхи зараженняВІЛ, технологією "Третій зайвий" розсіяли міфи цієї хвороби та наголосили на фактах збереження власного здоровя. Поділившись на групи, діти вивчали подані ситуації, що траплялися з особами, пропонували власні шляхи вирішення  поставленої проблеми, занотовували на аркушах паперу,  з яких потім склали велике серце, як символ життя та довголіття. Дітям було продемонстровано кілька тематичних відеороліків, серед яких було відео про центр допомоги, що діє в місті Полтаві.

Також кожен із присутніх символічно надів червону стрічку в підтримку інфікованих людей, і в кінці заходу всі учасники квесту із своїх стрічечок утворили одну єдину стрічку.

"Всі мають право на життя та порозуміння, але саме життя залежить від самого СЕБЕ" .

І на закінчення діткам були запропоновані цікаві, дитячі, психологічні мультики для розвантаження та піднесення настрою.

Переглядів: 292 | Додав: Tanyxastar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ми в соцмережах
Пошук
Наші відвідувачі
Архів записів
Співає Р.Кириченко
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини освіти