Землянківська ЗОШ I-III ступенів імені народної артистки України Р.П.Кириченко
Меню сайту
Категорії розділу
Відеоновини [13] Новини [80]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 20 » Виставка робіт дитячої творчості
23:30
Виставка робіт дитячої творчості

Як правило, в головну роль педагогів вкладено навчити дітей певній дисципліні, виховати достойного громадянина своєї країни. Але ми не повинні забувати й про те, серед головних задач вчителя є виховати всебічно розвинуту особистість. Гуртки, які впродовж багатьох років , працюють в нашій школі об'єднують у собі школярів різного віку, не лише за інтересами,  але й за схожими уподобаннями і природними задатками, які прагнуть у позаурочний час до здобуття нових знань і формування навичок з улюбленого їм виду діяльності. Певний час гурток «Умілі руки» не працює в нашому закладі, але діти не закинули свої улюблені заняття.

Протягом минулого тижня коридори нашої школи прикрашали поробки юних умільців. Спільно з президентом учнівської держави «Ольвія» Анастасії Ковнір була організована виставка робіт дитячої творчості. Незалежне журі оцінило роботи умільців та жодна робота не залишилася без уваги, кожний учасник був номінований в різних номінаціях «Юний талант», «За старанність», «За креативність», «За талант і майстерність». На виставці були представлені і колективні роботи від учнів 1 та 4 класів. 

Але почесне перше місце отримала Ужищенко Ельвіра, роботи якої  приємно здивували всіх і вчителів і учнів. Чого тільки не вигадала юна майстриня: і обереги, і підкови для щастя, і домовички, і ляльки – мотанки, і ляльки – обереги. Виставка показала, що діти в нас - надзвичайноталановиті, вони постійно у творчомупошуку, прагнуть до самовдосконалення і своєювласноютворчістюпримножуютькультурнінадбаннянашого народу.

Категорія: Новини | Переглядів: 330 | Додав: Tanyxastar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ми в соцмережах
Пошук
Наші відвідувачі
Архів записів
Співає Р.Кириченко
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини освіти