Землянківська ЗОШ I-III ступенів імені народної артистки України Р.П.Кириченко
Меню сайту
Категорії розділу
Відеоновини [13] Новини [80]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 14 » Зустріч школярів із працівниками сектору Глобинського ВП ГУНП в Полтавській області.
00:04
Зустріч школярів із працівниками сектору Глобинського ВП ГУНП в Полтавській області.

Згідно з річним планом роботи школи в листопаді триває місячник правового виховання. Адміністрацією та вчителями школи заплановано ряд заходів, які відповідно до плану проведення поступово реалізовуються.

8 листопада відбулася зустріч учнів школи із працівниками районного відділку поліції, головною метою якої була профілактика та попередження правопорушень.

Шкільну делегацію на чолі з директором школи Тетяною Олександрівною, привітно зустріла Роман Аліна Олексіївна, інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Глобинського ВП ГУНП в Полтавській області, старший лейтенант поліції. Зустріч розпочалася екскурсією по районному відділку поліції. Діти мали змогу побачити камери тимчасового перебування правопорушників, кімнату побачень увязненого із близькими, місце для прогулянки.

Неприємні та жахливі картини малювала уява в свідомості, коли Аліна Олексіївна розповіла статистику дорожньо-транспортних пригод, що відбуваються на території Глобинського району. Але що говорити?! Досить побачити на майданчику, розташованому позаду відділку, пошматовані, розбиті вщент автівки, мотоцикли. Але ця груда залізного мотлоху ніщо в порівнянні із людськими життями, яких вже, на жаль, не повернеш… А причиною аварій є, здебільшого, водій чи пішохід, що знаходився в стані алкогольного спяніння.

Аліна Олексіївна закликала дітей бути обачними на дорозі, виконувати сумлінно правила пішоходів та пасажирів транспортних засобів.

 Далі розмова продовжиласяв актовому залі відділку про особливості роботи поліцейських, переваги та небезпеки цієї професії. З розмови було видно, що діти зацікавилися професією поліцейського, їх цікавило все: де потрібно навчатися, які іспити потрібно здавати, скільки триває навчання, яка повинна бути фізична підготовка. Поліцейські із задоволенням давали відповіді на всі запитання школярів.

Згодом діти оглянули та приміряли захисні обладунки працівників поліції під час бойових завдань та обладунки учасників АТО.

  • Ми проводимо такі зустрічі насамперед не для того, щоб ви відчували острах перед поліцією, їх працівниками, а для того, аби запобігти, вберегти вас від скоєння правопорушень, застерегти вас від необдуманих вчинків та дій «за компанію», що можуть обернутися негативними наслідками, - коментує старший лейтенант поліції Аліна Олексіївна.

 Зустріч тривала більше години. Наприкінці, директор школи, Тетяна Олександрівна, запросила представників поліції до школи для спільного проведення батьківських зборів.

Хочеться подякувати Роман Аліні Олексіївні за цікаву екскурсію відділком, змістовну розповідь про роботу працівників  поліції, за небайдужість та схвильованість за підростаюче покоління.

Віримо, що після таких зустрічей школярі будуть більш відповідальними за своє майбутнє.

 

                                                                           Тетяна Мишкова, директор Землянківської ЗОШ I-III ступенів

Категорія: Новини | Переглядів: 332 | Додав: Tanyxastar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ми в соцмережах
Пошук
Наші відвідувачі
Архів записів
Співає Р.Кириченко
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Новини освіти